Samen Maatschappelijk Verantwoord Schoonmaken

MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is het centrale punt van de bedrijfsvoering van ACB Veenendaal Schoonmaakbedrijf. Wij streven er na om met zo min mogelijk leveranciers een zo compleet mogelijk pakket aan duurzame materialen en middelen samen te stellen. Dit betekent dat wij spaarzaam, efficiënt en met oog voor onze omgeving en het milieu te werk gaan. ACB Veenendaal Schoonmaakbedrijf heeft een intensieve samenwerking met haar leveranciers waarbij wij garant staan dat wij met de zo milieuvriendelijk mogelijke producten werken.


ACB Veenendaal Schoonmaakbedrijf onderkent dat veel bedrijven het financiële gedeelte van de bedrijfsvoering het belangrijkste vinden, want alles draait uiteindelijk om de winst. Juist daarom denken wij dat het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen belangrijk is. Een goede organisatie zorgt ervoor dat haar medewerkers tevreden zijn. ACB Veenendaal Schoonmaakbedrijf doet dit door te werken met duurzame milieuvriendelijke producten, want de gezondheid en dus ook de tevredenheid van onze werknemers levert een optimale motivatie op. Deze motivatie heeft weer tot gevolg dat wij een goed product afleveren. Zo houden wij onze opdrachtgevers weer tevreden en realiseren wij een hogere groei. Dit positieve resultaat geeft ons weer ruimte om te investeren en zo werken wij aan een verbeterende toekomst. 


Een verbeterende toekomst voor het milieu, werknemers, en natuurlijk de winst. Zo garanderen wij een duurzame toekomst voor Planet, People, en Profit. De cyclus van het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen heeft natuurlijk het zelfde effect bij onze opdrachtgevers, want door ons in te schakelen voor de schoonmaakactiviteiten van het bedrijf zorgen zij er weer voor dat hun werknemers tevreden en gezond kunnen werken. Daardoor is de motivatie van het personeel ook optimaal. Zij leveren een goed product af en dus zorgt dit voor een hoger resultaat. Zo werken wij samen met u aan een duurzame, schonere toekomst.

 

by dArKpRiNcE